Creatief omgaan met het dragen van je riem
Creatief omgaan met je riem, by Chris First Impression

Creatief omgaan met het dragen van je riem

Hoe ga je creatief om met het dragen van je riem?

In mijn adviespraktijk merk ik dat voor de meeste mannen een riem slechts een puur noodzakelijk iets is om de broek op z’n plaats te houden en dat de zwaartekracht er geen vat op krijgt. En als de riem wordt gedragen is deze meestal (donker)bruin of zwart. Hoe jammer is dat.

Waarom gebruik je de riem niet als een leuke accessoire? Een item waarmee je voor de dag mag komen in plaats van een item die je draagt uit pure noodzaak? Er is zoveel keus en kleuren, gespen, vormen en materialen.

Laat je fantasie eens de vrije loop en vergeet voor een moment de regels die bijvoorbeeld bepalen dat de kleur en het materiaal van je riem overeen moet komen met die van je schoenen. In een strak zakelijke omgeving gelden natuurlijk wél bepaalde regels anders loop je te veel buiten de pas. Een leuke riem hoeft echt niet meer te kosten dan €20,- of €30,-. Maar het geeft wel dat extra accent aan je totale look en uitstraling. Probeer het eens!

Hieronder heb ik wat foto’s gemaakt van een aantal leuke combinaties, die in mijn ogen ervoor zorgen dat je nét dat beetje extra hebt. Bij één combi heb ik bijvoorbeeld mijn riem laten matchen met mijn pochet en bij de andere matcht mijn riem met de kleur sokken die ik draag. “Your own creativity is the limit“,  maar wéét wat je doet want anders wordt het te clownesk allemaal en doe je afbreuk aan het totaalplaatje. 

Geef een reactie

Sluit Menu