Hoe schoenen matchen bij je outfit!
Hoe schoenen matchen bij je outfit

Hoe schoenen matchen bij je outfit!

Voor ieder zichzelf respecterende en zelfbewuste man of vrouw blijft het matchen van zijn schoenen met zijn of haar outfit een serieuze zaak. Sommigen beschouwen dit misschien als tijdrovend en onzinnig, maar weet dat dit een investering is in het definiëren van jóuw looks en jóuw stijl.

Alleen is het vaak zo dat het matchen van schoenen en outfit best een uitdaging is en soms kan dit een struikelblok zijn.

Waarom is het zo belangrijk dat schoenen en outfit bij elkaar passen?

Eerst en vooral is het zo dat de juiste schoenen geweldige accessoires zijn om niet alleen je look compleet te maken, maar ook om heel wat meer van je eigen flair toe te voegen. Natuurlijk blijft het een persoonlijke smaak en het hangt af van de gelegenheid. Nog steeds zie ik soms dames wankelend in stiletto’s op de boulevard in Scheveningen flaneren… AUW!!! Of heren in een mooi strak pak totaal verkeerde schoenen aan hebben. Echt zonde van alle moeite want verkeerd schoeisel helpt je totale look volledig om zeep.

De stijl, kleur en textuur van de schoenen spelen hierbij allemaal een belangrijke rol. Het is een uitdaging om de look en het gevoel van je outfit te laten matchen met de look en het gevoel van de schoenen. Het is belangrijk dat outfit en schoenen de zelfde boodschap overbrengen in plaats van te trekken in tegenovergesteld richtingen. Daarom is het essentieel dat schoenen en outfit bij elkaar passen, niet alleen maar vanuit modestandpunt, maar ook om het beeld dat je voor jezelf wilt creëren en de boodschap die je wilt communiceren naar je omgeving. Maar er kan veel meer dan je denkt. Wees creatief, durf en laat zien waarvoor (waarop!) je staat.

Succes!! Chris

Geef een reactie

Sluit Menu