Geef hier een review.

Rating

Ik ging altijd voor veilig

★★★★★
5 5 1
Ik had altijd het probleem dat ik niet wist wat echt goed bij mij stond, dus kleedde ik mij altijd op dezelfde manier en ging voor “veilig”. Saai dus. Ik gedroeg mij er ook naar en durfde geen contacten te leggen met anderen. Na een aantal sessies weet ik nu precies hoe ik het beste tot mijn recht kom en na een shoppingsessie met Chris heb ik een totaal andere energie en zelfbeeld gekregen. Anderen zien mij eindelijk staan en ik durf nieuwe mensen vol zelfvertrouwen aan te spreken.

Veel geld bespaard

★★★★★
5 5 1
Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien. Ik heb drie kasten vol kleding, alleen draag ik meer dan de helft niet meer omdat ik het niet meer leuk vind en niet meer bij mij vind passen. Chris heeft vervolgens leuke en spannende combinaties weten te maken met de kleding die ik al had en met een paar nieuwe items erbij heeft hij mij geleerd om er toch een leuke draai aan te geven waar ik mij helemaal in kan vinden. Het heeft mij een hoop geld gescheeld omdat ik op het punt stond allemaal nieuwe kleding te gaan kopen.

Mijn gunfactor en het aantal orders nam enorm toe

★★★★★
5 5 1
Voor mijn werk als juniorvertegenwoordiger kom ik per dag bij 3 tot vier nieuwe klanten op bezoek of sta ik op beurzen. Speciaal voor dat werk heb ik een nieuwe outfit gekocht bij een vrij dure herenmodezaak, want er goed uitzien is uiteraard belangrijk. Chris vond mijn eerste indruk echter veel te inconsistent, onrustig en te gelikt. Bovendien was het pak dat ik had gekocht blijkbaar een volle maat te groot en droeg ik niet de juiste overhemden. Ik dacht: “wit is toch wit?” Niet dus. Om over mijn schoenen maar te zwijgen. Na een gedegen advies van Chris zag het er allemaal inderdaad veel beter uit, paste het allemaal beter bij mij en voelde ik mij stukken zelfverzekerder. Ik merk dat klanten mij een prettiger persoon zijn gaan vinden, de gesprekken langer duren en op beurzen krijg ik veel meer aanspraak.

Ik kreeg veel complimenten van mijn collega’s

★★★★★
5 5 1
Door mijn moeilijke maten (ik ben vrij klein en fors) heb ik altijd geleerd om maar donkere kleuren te dragen. Chris adviseerde mij om dat te combineren met kleur en beter passende kleding en een ander kapsel. Ik heb een volledig andere uitstraling gekregen, voel mij oppietoppie en krijg veel complimenten van mijn collega’s. Zo leuk! Ik voel mij een ander mens. Het heeft mij erg veel goed gedaan!

Mijn vrouw is weer helemaal gek op mij

★★★★★
5 5 1
Mijn vrouw klaagt dat ik er altijd heel saai en te degelijk uitzie. Ik heb wel eens wat anders geprobeerd maar werd meteen uitgelachen door mijn vrienden. Dat doe ik dus nooit meer, hoeveel ik ook mijn vrouw een plezier wil doen. Chris gaf mij een aantal goede adviezen waarbij ik toch mijzelf kan blijven. Na een aantal sessies wist hij exact de juiste snaar te raken en daarna gingen we samen nieuwe kleding passen en kopen. Ik zie er nu een stuk vlotter (en jonger) uit, mijn vrouw is helemaal idolaat en vroeg zich af waarom ik het al niet veel eerder had gedaan. Mijn vrienden vroegen wie mij heeft geadviseerd. Dus ik heb er nog een aantal voor je Chris!

Precies gevonden wat ik zocht. Fantastisch!

★★★★★
5 5 1
Ik haat shoppen! De hele zaterdagmiddag door de drukke binnenstad banjeren, wachten voor de paskamers, een uur in de rij voor het afrekenen en dan met niets thuiskomen of iets in de haast gekocht waar ik uiteindelijk spijt van heb en kan ik het weer gaan terugbrengen. Samen met Chris hebben we bepaald wat ik zocht en wat wel bij mij past. Binnen een uur waren we klaar. Heel efficiënt, prachtig mooie combi’s, prettig zittend en precies de juiste dingen die bij mij staan en wat ik zocht. Ik had het veel eerder moeten doen. Fantastisch!

De juiste balans tussen praktisch en tóch heel vrouwelijk

★★★★★
5 5 1
ik houd van praktisch. Geen gedoe of lang voor de spiegel staan tutten. Hup spijkerbroek, haar in knot, donker t-shirt, gympen klaar. Doe ik al jaren! Mijn probleem is echter dat ik er helemaal niet “sexy” uitzie daardoor. Heel jongensachtig. En daar wil ik vanaf, alleen wist ik niet hoe. Ik heb een paar keer wat jurkjes geprobeerd en ben met vriendinnen wezen winkelen, maar die jurkjes stonden mij niet. Chris heeft mij gevraagd wat ik belangrijk vond, heeft mij een aantal dingen geadviseerd en ik heb nu de balans gevonden tussen “praktisch” en er tóch vrouwelijk uitzien. Mannen, kom maar op! 🙂

Dat was best confronterend om uit mijn comfortzone te stappen

★★★★★
5 5 1
Door de gesprekken met Chris heb ik mijzelf veel beter leren kennen. Mijn vrienden geven meestal toch een gekleurd advies vanwege de emotionele band, maar Chris is recht door zee, weet de pijnpunten te herkennen en confronteerde mij daarmee. Ik weet nu beter hoe ik mijzelf op de kaart kan zetten, mij beter kan profileren en ik heb ontdekt hoe mensen mij altijd zagen maar niet durfden te zeggen. Ik weet nu hoe ik mijzelf wil laten zien zodat anderen het beste in mij zien. Ik moest behoorlijk uit mijn comfortzone en dat was best confronterend. De andere kleding die mij tenslotte werd geadviseerd was even wennen, maar ik merk dat ik mij er stukken beter door ben gaan voelen, zelfverzekerder ben geworden en ik vind mijzelf stukken aantrekkelijker. Mijn omgeving merkte dat overigens ook. Thanks man!

Sluit Menu